Церкви "Посольство Божье" в городе Вишнёвом исполняется 10 лет!

Праздничное служение  состоится 10 июня 2012 года по адресу:

г. Вишнёвый, ул. Святошинская, 29 (актовый зал Вишнёвого городского совета)

Новости разделов

О пасторе

Пастор Сергей Пышный

О церкви

Посольство Божье

Движения

Общецерковные движения

Миссионерство

Миссионерство

Медиа

Медиа

Архив материалов

Наши друзья

Карта сайта

alt

Бог в нашей жизни

Click on the slide!

Олег Болдарь

Я относился к пастору Сандею  с особой осторожностью...

Click on the slide!

Журавель Світлана

Господь повністю змінив моє життя!

Господь повністю змінив моє життя!

Click on the slide!

Ярёменко Светлана

Ярёменко Светлана

Теперь я знаю, зачем живу, я знаю, кто я и что меня ждёт завтра.

Click on the slide!

Павел Бойко

Бойко Павел

С тех пор Бог коренным образом изменил мою жизнь. 

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Стрий.Посольство Божье

Під такою назвою 3 жовтня 2011 року в м. Стрий, що на Львівщині відбулася акція, мета якої - сприяння виконання законів України, щодо заборони продажу алкоголю поблизу навчальних закладів, дитячих установ та продажу алкогольних напоїв в нічний час.

Ще в січні 2010 року Верховною Радою України був прийнятий закон про заборону продажу алкоголю у нічний час та поблизу шкіл та дитячих закладів. Але на цей закон усім, так би мовити, начхати і, попри заборону законодавством роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами біля навчально — виховних і лікувальних закладів, все ще мають місце порушення цієї норми власниками МАФів Львова, деякі магазини та генделики продовжують продавати та й ще і дітям. От і увірвався, нарешті, терпець і Стрийська Громадська організація «Територія життя», БФ «АЦЕТ», громадська організація «Гармонія життя» та Молодіжна громадська організація «Креатив» вирішили покінчити з цією проблемою та провели акцію «Стрийщина за тверезе майбутнє».
Стрий. Посольство Божьею
Початок акції відбувся на Площі Ринок, на якій стояла труна, символізуючи похорон українського народу вбитого алкоголем. Труну несли чоловіки одягнені в чорні балахони з написами: «Дитячий алкоголізм», «Жіночій алкоголізм» та «Зламані долі». Потім похоронна процесія з труною пройшла по вулицям: 22-го Січня, на вул. Яна Стецька, Е. Коновальця, далі до площі Трьох Будителів, де відбулося свідчення Марії Василівни Бабій, матері, до якої у сім’ю вдерлося таке жахливе явище, як алкоголізм. На вулиці Шевченка біля міської ради, відбулася головна частина акції. Яка почалася о 14-30. Під час проведення головної частини виступали Ременюк М.В. – голова Стрийської громадської організації «Територія життя», Хропатий А.А. – начальник Кримінально-виконавчої інспекції, Ковач А.С. – Голова благодійного фонду «АЦЕТ», Бенберя Л.М. – голова правління ГО «Гармонія життя» та ін.

Спікери підіймали питання про заборону продажу алкоголю у нічний час та поблизу дитячих закладів, наводили статистичні дані про смертність народу України від алкоголізму, та свідчили про життя українців, котрих торкнулася ця проблема. Лідери організацій занесли лист до міської ради з проханням про сприяння до виконання діючого закону після чого відбулося символічне поховання алкоголізму на Стрийщині.

матеріал підготовлено
 прес-центром
ГО «Територія Життя»
м. Стрий

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

Система Orphus